Top

17. January 2018.

1 minut do lepšeg dana: Koja je vaša omiljena šminka?


Obzirom da je 1 minut predviđen za čitanje ovog posta veoma malo da bi se ozbiljno popričalo o šminkanju, danas reših da vam navedem samo nekoliko proizvoda koji su po meni veoma ozbiljni u svom rangu i o kojima biste mogli da razmislite ukoliko vam treba nešto slično.

Najbolji sjaj/ruž za usne: Nisam neki veliki ljubitelj sjajeva jer niti volim osećaj razmazanosti na usnama, niti mislim da su im u globalu boje naročito jake i postojane. Ruževi mi prijaju više, no ni tu volim kada se osuše i popucaju na usnama. Ono što me je ipak oduševilo jeste Sephora Cream Lip Stain – kolekcija tečnih ruževa neverovatno jakih i postojanih boja, a koji se dosta dugo zadržavaju na usnama. Ostavljam vam jednu lepu sličicu ovih ruževa, kao i jedan video gde možete da vidite kako se ponašaju neke od boja.  Cena u inostranstvu je oko 11 eura, a ne verujem da kod nas mnogo odstupa od ove cene.

Najbolji bronzer/hajlajt: Nisam bog zna kako vična stavljanju ovih proizvoda na lice, no dopada mi se njihova ideja i smatram da su pogotovo korisni kada nam je potrebno malo više od svakodnevne šminke. Zato u posedu imam NYX Highlight and Contour Pro Palette koju možete pogledati na ovoj slici, a evo i videa koji sam gledala kako bih naučila kako se ova paleta koristi. Cena je oko 2500 dinara.

Maskara:  Poslednjih godina koristila sam Too Faced Better than Sex kao i crnu Maybelline maskaru. Prvom se postiše zaista wow efekat, mada sam ja imala problem da mi se krunila sa trepavica i razmazivala ispod oka. Cena joj je oko 25 eura, a možete je naći u Sephori. Druga predložena maskara je više nego duplo jeftinija od prve (oko 10 eura) , no smatram da je za svoj cenovni rang i više nego kvalitetna. Ipak, i dalje sam u potrazi za maskarom koja zaista čini čuda, te su vaše preporuke više nego doborodšle. 🙂

I ne zaboravite da me pratite na Fejsbuku i Instagramu, kako biste uvek na vreme znali kada izađu novi tekstovi.


featured image source: Pixabay

Podeli:

Comments are closed.

Kategorije

Kontakt

Zahvaljujem Vam se na čitanju i komentarisanju mojih postova. :)

Ne zaboravite da me pratite na Fejsbuku i Instagramu, a ako želite da budete obavešteni mejlom svaki put kada izade novi post, upišite se na mejling listu.

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje ili sugestiju, slobodno mi pišite!

Imajte lep dan,
Aleksandra[recaptcha class:recaptcha size:compact]