Top

8. April 2018.

USKRŠNJA ČESTITKA

Dragi svi,

danas kada vreme provodite u prazničnom raspoloženju sa svojim najmilijima, nemam nameru da vas zatrpavam ikakvim dugim tekstom. Ukoliko ste čitali ovaj post koji sam napisala pre godinu dana, jasno vam je da je Uskrs moj omiljeni praznik, s obzirom na to da se neverovatno radujem farbanju jaja, čekanju poklona od zeca i uopšte šarenilu koje simboliše ovaj praznik.

Ove je moj četvrti Uskrs u Italiji. Ranijih godina sam u nedostatku boje za jaja uglavnom koristila lukovinu, nalepnice i lakove za nokte, no ove godine po prvi put imam prave boje (nedavno sam bila u Srbiji pa sam uspela da ih nabavim). Ono što mi je otkriće su takozvane gel boje koje sam po prvi put videla ove godine (pogledajte na ovom linku o čemu se radi), a kojima sam uspela da dobijem jako lepa ružičasta, žuta, plava i zelena jaja. Čuvarkuća je i pored fensi boja i ovog puta obojen lukovinom i ponosno stoji na svom tronu ispred ostalih jaja.

 

Ostavljam vam nekoliko slika mojih jaja i Uskršnje “postavke” i želim vam da u najboljem raspoloženju proslavite današnji praznik.

 

 

Sve najbolje,

Aleksandra

Podeli:

Comments are closed.

Kategorije

Kontakt

Zahvaljujem Vam se na čitanju i komentarisanju mojih postova. :)

Ne zaboravite da me pratite na Fejsbuku i Instagramu, a ako želite da budete obavešteni mejlom svaki put kada izade novi post, upišite se na mejling listu.

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje ili sugestiju, slobodno mi pišite!

Imajte lep dan,
Aleksandra[recaptcha class:recaptcha size:compact]